Rólam

Hegedüs Lilla vagyok és zalaegerszegi születésű lakosként láttam meg a napvilágot 1995-ben. 

Kamasz tini éveimet szülővárosomban töltöttem, ahonnan az érettségit követően kerültem el Budapestre, hogy elkezdhessem főiskolai tanulmányaimat. (Ekkor még szorongó, nagyon félős, önbizalomhiányos egyetemistaként.)

A sorozatos csalódások, a traumák, a fájdalmas leckék és egy összetört szív miatt 25 évesen úgy döntöttem, megkeresem a bátorságot, a kedvességet, a magam és mások felé irányuló szeretet, a kalandvágyat és a dédelgetett, de egyre inkább halványuló álmaim magamban. 

Elindultam a nagyvilágba egy hátizsákkal egymagam, hogy önkéntes munkákat végezzek, gyógyuljak, megértsem magam és a világot. Utaim elvezettek Perutól Thaiföldig, Kambodzsán át Nepálig.

A könyvem, ami ezen évek alatt íródott nem csak a szép helyekről szól, de arról is, hogyan találtam önmagamra s azokra az erőkre, amikkel végre meg tudom élni az életem. 

Úgy gondolom a hála nem csak egy érzés de egy választás is, amivel érdemes megpróbálnunk átitatni a mindennapjaink. A könyvem, erről a választásról, erről a háláról szól.

A gyógyulásom olyan útra vezetett, amit szeretnék Neked is átadni. Irásban, egy könyv formájában esetleg egy jóga matracon, mivel ez idő alatt hátrahagyva a két diplomámat, ennek oktatására szegeztem a tekintetem (és a szívem), amit később Nepálban csakra gyógyítóként mélyítettem el. 

Sok csodás élményt, érzést, leckét, gyógyulást és felfedezést kívánok Neked magadban – akár a Lélek olvasása, akár egy közös jóga óra és meditáció vagy csakratisztítás terápia keretei között Velem.

Shopping Cart